Azrai's FotoPage

By: Azrai Azizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Nov-2007 20:00 Email | Share | | Bookmark
Ebby kat UK

 
 
 
View all 4 photos...


Sunday, 4-Nov-2007 23:48 Email | Share | | Bookmark
Birthday Amir

vehicle playset
 
 
View all 32 photos...
Amir's b'day was on 2/11 (Friday) but we celebrated on 4/11.... just beli some toys & adik pun bagi toys. Cooked lunch i.e. nasi briyani, rendang ayam, dendeng daging, kurma telur & acar nenas & b'day chocolate cake for tea.


Sunday, 28-Oct-2007 21:40 Email | Share | | Bookmark
Bitrhday Party

 
 
 
View all 20 photos...
Today pi rumah Hamami for anak dia punya birthday. Adam jugak nama dia..... macam biasa budak2 nie baru sampai malu je.... takleh berenggang sikit pun..... nasib baik nak makan... Amir makan banyak jugak. Semua kek yang ada dia makan. Adam plak makan sikit je..... sibuk main je... habis mainan situ budak monster berdua nie buat macam harta sendiri...... siap nak main ngan present birthday boy lagi....... ada kawan tu bawak parent dia skali since diorang datang cuti kat sini. So Adam bila nampak je mak budak tu dia pergi terus kat aunty tu and borak ngan dia. adam ingat mimi dia.... asyik cakap "Ba... mimi ...Ba".... klakar betul....... masa bukak present birthday boy, ada budak merajuk coz dia pun nak present skali......


Saturday, 27-Oct-2007 21:29 Email | Share | | Bookmark
Reunion ngan Balat kat UK

kat sport centre
gambar team
gambar team
Aku jumpa Balat kat Westway Sport Centre..... Aku jemput dia main skali malam tu since dia kat sini cuti. So malam tu dapatla ber unitefek nagn tiga ahli batch9094 (aku, balat nad belly) main futsal ngan student kat sini.......


Saturday, 13-Oct-2007 22:23 Email | Share | | Bookmark
Second Hari Raya...........

 
Jo, Mimi, Qistina and aAdam
Ida and sister and anak2
View all 19 photos...
This year raya kat UK was on Friday. Tak sempat sembahyang raya pun coz train was delayed. Pukul 8 still kat Canon Street station.... So hari tu lepas sembahyang Jumaat pi High Com punya open house ngan Preston. Dhalia ngan budak2 tak pi coz hari tu keja.... Malam tu adik sampai around kul 10. Lepak sampai pagi... adik surf internet. menu hari raya : nasi impit, rendang ayam, kuah kacang, lodeh, pulut kuning, popia goreng & kuih raya (biskut cornflakes & tarts).... Boboy tolong Dhalia kat dapur buat kuah kacang, pulut kuning and nasi impit..... tido la dekat kul tiga.... pesok paginye Dhalia bangun sambung buat lodeh.... Open house kat rumah start kul 2pm. Before that kluar ngan adik jap beli alas meja, air, ais sudu garfu and etc..... first guest to arrive was Jo and family.... sampai petang gakla org datang . Kira2 dekat 20+ org datang. kawan adik pun datang. nasib makan cukup. lodeh habis, popia macam biasa habis, rendang tinggal sebungkus lagi... kueh pun sikit lagi nak habis.... Thanks to Mama.... dia masak semua............. boboy kacau and comment kalau ada yang kurang....heheheheehhh


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net