Azrai's FotoPage

By: Azrai Azizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Aug-2007 23:37 Email | Share | | Bookmark
Kat Reading......(rumah adik)

 
TV LCD.....
Adam's best friend
View all 23 photos...
rumah adik betul2 belakang main road kat town centre. kat gambar nie rumah adik belakang nando's..........


Sunday, 26-Aug-2007 21:06 Email | Share | | Bookmark
Trip to legoland

 
 
 
View all 25 photos...
Went to Legoland on Sunday morning around 9.15am but reached there around 11.30. Very slow traffic at M4.


Saturday, 25-Aug-2007 20:35 Email | Share | | Bookmark
Trip to Brighton

 
 
 
View all 13 photos...
Bertolak from rumah kul 11 and sampai sana kul 2 petang. padahal nak ke sana sejam setengah je tapi traffic jam punya pasal.......... sampai 3 jam nak kesana. weather was hot on that day, angin pun tak rasa sangat hari tu......... balik around kul 5. sampai lewisham kul 7pm but terus gi asda bila barang rumah .............


Sunday, 12-Aug-2007 20:06 Email | Share | | Bookmark
BBQ at Northh Greenwich garden

 
 
 
View all 10 photos...
BBQ kat garden till kul 1 je then hujan. lepas tu semua pi rumah preston, sambung kat situ.


Saturday, 28-Jul-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
Pot Luck kat rumah Munirah & Nana

belly, nazir and mami
 
 
View all 9 photos...
Pot luck nie dhalia buat chicken pie.............. kat sana tuan rumah buat mee kari, ada salad, sardin and roti telur, sambal udang and etc...................


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net