Azrai's FotoPage

By: Azrai Azizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-Oct-2007 21:40 Email | Share | Bookmark
Bitrhday Party

 
 
 
 
 
 
 
 
Dua2 pakai baju raya
Adam confuse ingatkan mimi
Merajuk nak present jugak
Nak main ngan present gak
 
 
 
 
 
 
 
 
Today pi rumah Hamami for anak dia punya birthday. Adam jugak nama dia..... macam biasa budak2 nie baru sampai malu je.... takleh berenggang sikit pun..... nasib baik nak makan... Amir makan banyak jugak. Semua kek yang ada dia makan. Adam plak makan sikit je..... sibuk main je... habis mainan situ budak monster berdua nie buat macam harta sendiri...... siap nak main ngan present birthday boy lagi....... ada kawan tu bawak parent dia skali since diorang datang cuti kat sini. So Adam bila nampak je mak budak tu dia pergi terus kat aunty tu and borak ngan dia. adam ingat mimi dia.... asyik cakap "Ba... mimi ...Ba".... klakar betul....... masa bukak present birthday boy, ada budak merajuk coz dia pun nak present skali......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net